Antena 3 CNN Actualitate Justiție Profesoară bătută cu o țeavă de un elev de 12 ani. Ce pedeapsă a primit copilul

Profesoară bătută cu o țeavă de un elev de 12 ani. Ce pedeapsă a primit copilul

Caz tulburător petrecut într-o comună din Vaslui. O profesoară a fost bătută cu o țeavă de un elev de 12 ani, supărat pentru nota primită. Femeia a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Profesoară bătută cu o țeavă de un elev de 12 ani. Ce pedeapsă a primit copilul
Sursa foto: Captură video
05 Iul 2020   •   15:33

Cazul s-a petrecut în 2016, în comuna Todirești. Profesoara, care îi era și dirigintă copilului, le-a adus în acea zi tezele, iar elevul-problemă a primit nota 4.50. Enervat, copilul a rupt lucrarea în fața dascălului, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze.

Așteptată să iasă de la ore

Seara, când a ieșit de la ore și se îndrepta spre casă, profesoara a fost atacată de elev, care a lovit-o cu o țeavă peste picioare și spate. Norocul femeii a fost că a fost auzită țipând și cineva i-a sărit în ajutor. Deşi poliţiştii au deschis o anchetă penală, elevul agresor nu a putut fi tras la răspundere penală, dată fiind vârsta sa, procurorii dispunând soluţia de clasare în dosar.

Umilită și de familie

Umilită și de familie, cadrul didactic a decis să se mute din localitate, dar și să se adreseze instanței. După mai mulţi ani de procese, Judecătoria Vaslui a admis cererea cadrului didactic şi i-a obligat pe cei doi părinţi să-i achite profesoarei vătămate suma de 11.000 lei cu titlu de daune morale, pentru prejudiciile suferite. Decizia instanţei nu este încă definitivă, scrie Adevărul. 

 

×
Subiecte în articol: profesoară batuta elev-problemă
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close