Antena 3 CNN Actualitate Justiție Protestul magistraților, replică dură din SUA. „Cum mai pot românii să aibă încredere că sunt judecați de un judecător independent și imparțial?”

Protestul magistraților, replică dură din SUA. „Cum mai pot românii să aibă încredere că sunt judecați de un judecător independent și imparțial?”

Protestul magistraților, replică dură din SUA. „Cum mai pot românii să aibă încredere că sunt judecați de un judecător independent și imparțial?”
16 Sep 2018   •   12:43

Pastorul Chris Terhes a reacționat dur, duminică, după ce a aflat că judecătorii și procurorii, nemulțumiți de schimbările din justiție, ies din nou în stradă.

Activistul Cristi Danilet anunta ca magistrati din tara vor veni la București să protesteze în față la CAB împotriva legilor justiției și a Guvernului.

Pastorul Chris Terhes crede că trebuie întocmită o listă cu toți judecătorii șu procurorii care vor protesta, pe care îi numește „slugi ale Serviciilor”.

„Fiecare cetățean român are dreptul la Justiție, dar să fie judecat de un judecător independent. Cum mai pot acești români să aibă încredere că sunt judecați de un judecător independent și imparțial, când e implicat într-o astfel de acțiune politico-civică. Dacă vor să se manifeste, să o facă, dar, eu, ca justițiar, vreau să știu pozițiile publice ale judecătorilor pe anumite teme”, a spus Chris Terhes.

×
Subiecte în articol: protest magistrati replica SUA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close