Antena 3 CNN Actualitate Justiție Răzvan Savaliuc: „Kovesi are complici în secția de procurori ai CSM”

Răzvan Savaliuc: „Kovesi are complici în secția de procurori ai CSM”

Răzvan Savaliuc: „Kovesi are complici în secția de procurori ai CSM”
04 Iul 2017   •   20:51

Răzvan Savaliuc a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre procurorii care o contestă pe șefa DNA Laura Codruța Kovesi.

„Laura Codruța Kovesi a fost prinsă în cea mai gravă postură din cariera ei, a fost prinsă când într-o ședință tehnică ordona să i se aducă capete de demnitari. Ceea ce înseamnă că DNA își făcea glorie fără să se intereseze dacă există probe de nevinovăție sau nu. Domana Kovesi și-a făcut o bună imagine din capetele pe care le-au adus procurorii ei”, a spus jurnalistul Răzvan Savaliuc.

Savaliuc a spus că cei trei procurori nici măcar nu au fost lăsați să se apere, să aducă probe pentru ceea ce au reclamat.

„Azi am fost și eu la CSM și am vorbit cu domnul Țuluș și cu doamna Iorga, și cu domnul Marin. Am stat cu ei, am vorbit cu ei. Din păcate, iată cum doi procurori nici măcar nu au fost lăsați să se apere, în condițiile în care ei au făcut plângere împotriva șefei DNA pentru ce abuzuri se întâmplă în interiorul instituției. Se trezesc revocați fără să fie lăsați să se apere. Ceea ce demonstrează că Kovesi are complici în secția de procurori ai CSM. Azi a călcat în picioare trei procurori care au fost avertizori de integritate”, a mai preciat Răzvan Savaliuc.

 

×
Subiecte în articol: procurori CSM Kovesi Răzvan Savaliuc
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close