Antena 3 CNN Actualitate Justiție Senatul a validat magistrații din CSM. Vezi cine sunt aceștia

Senatul a validat magistrații din CSM. Vezi cine sunt aceștia

Senatul a validat magistrații din CSM. Vezi cine sunt aceștia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Dec 2016   •   21:46

Senatul a validat, în şedinţa plenului de marţi, lista magistraţilor aleşi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.

Pe listă se regăsesc: Marcu Simona Camelia - Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ghenea Mariana - ÎCCJ, Savonea Lia - Curtea de Apel Bucureşti, Ţînţ Nicoleta Margareta - Curtea de Apel Braşov, Chiş Andrea Annamaria - Curtea de Apel Cluj, Baltag Gabriela - Tribunalul Neamţ, Oprina Evelina Mirela - Tribunalul Ilfov, Bălan Mihai Andrei - Judecătoria Timişoara, Mateescu Mihai Bogdan - Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Olaru Codruţ - Parchetul de pe lângă ÎCCJ, Ban Cristian Mihai - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, Deac Florin - Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, Solomon Nicolae Andrei - Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Toader Tatiana - Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Lista magistraţilor aleşi ca membri CSM a fost validată cu 113 voturi 'pentru'. Nu au fost înregistrate voturi împotrivă, abţineri sau voturi nule. Votul a fost secret, cu bile.

„Se validează, pentru un mandat de şase ani, care va expira la data de 6 ianuarie 2023, magistraţii aleşi ca membri ai CSM, prevăzuţi în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se arată în proiectul de hotărâre adoptat de plenul Senatului.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close