Antena 3 CNN Actualitate Justiție Traian Băsescu, Crin Antonescu și Daniel Morar, denunțați la DNA

Traian Băsescu, Crin Antonescu și Daniel Morar, denunțați la DNA

Traian Băsescu, Crin Antonescu și Daniel Morar, denunțați la DNA
24 Mar 2016   •   15:15

Un denunț extrem de grav a fost depus joi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele fostului președinte al României, Traian Băsescu, al fostului procuror-șef al DNA, Daniel Morar, și al fostului președinte al PNL, Crin Antonescu. Denunțul a fost depus și semnat de Florin Ghiulbenghian.

Potrivit denunțului, fostul președinte al PNL Crin Antonescu ar fi negociat cu Traian Băsescu pentru a scăpa de un dosar care privea emiterea ilegală a unui titlu de proprietate pe o suprafață din Parcul Herăstrău. Traian Basescu ar fi negociat cu Crin Antonescu "o tacere timp de un an de zile" din partea liberalului în schimbul închiderii unui dosar aflat la DNA și legat de retrocedarea unui teren de 70.000 de metri pătrați.

Ghiubenghian afirmă în denunț că faptele ar data din 2007, prima suspendare a lui Traian Băsescu, și că la acea data ar fi discutat cu fostul consilier prezidential Daniel Moldoveanu, care i-ar fi spus că se va interveni la Daniel Morar, șeful DNA, pentru a se bloca dosarul cu retrocedarea.

Contactat de Antena 3, Crin Antonescu a negat toate acuzațiile pe care i le aduce Florin Giulbenghian în denunț. Acesta susţine că nu l-a întâlnit niciodată pe Florin Giulbengian şi, cel mai probabil, acesta este manevrat de cineva. Crin Antonescu a mai declarat că se gândeşte să-l dea în judecată.

Prima reacție a lui Crin Antonescu, după denunțul făcut pe numele său la DNA: Este o fantasmagorie

Daniel Morar: Nimeni nu a intervenit la mine pentru închiderea unui dosar

Reacția furibundă a lui Traian Băsescu după ce a fost denunțat la DNA

Ce nume grele apar în denunț:

-Moldoveanu Daniel, la data faptelor Consilier Prezidential la Departamentul pentru Siguranta Nationala;

-Morar Daniel, la data faptelor Procuror-Sef al DNA;

-Basescu Traian, la data faptelor Presedinte al Romaniei;

-Procurorul de caz din DNA insarcinat cu rezolvarea dosarelor ce vizau infractiuni comise de Antonescu Crin in legatura cu emiterea titlului de proprietate pentru o parte a Parcului Herastru – Bucuresti, dosar constituit ca urmare a unei reclamatii depuse de d-ul Doar Liviu, reprezentant al unui club sportiv avand baza sportiva in Herastrau, club sportiv direct afectat de decizia ilegala a lui Antonescu Crin;

Florin Ghiulbenghian se prezintă în această plângere ca președinte al Fundației Europene pentru buna guvernare și prevenirea corupției EurHONEST.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close