Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, despre remaniere: „Important este să nu stau cu gândul la remaniere, ci să-mi fac treaba”

Tudorel Toader, despre remaniere: „Important este să nu stau cu gândul la remaniere, ci să-mi fac treaba”

Tudorel Toader, despre remaniere: „Important este să nu stau cu gândul la remaniere, ci să-mi fac treaba”
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
10 Oct 2017   •   15:02

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, marți, că orice ministru poate fi remaniat la un moment dat, subliniind că important este să nu stea cu gândul la remaniere, ci să-și facă treaba în limita competențelor legale.

 „Orice ministru poate fi remaniat la un moment dat, oricărui ministru îi încetează mandatul la un moment dat. Importat este nu eu să stau cu gândul: oare mă remaniază sau nu săptămâna asta sau peste o lună? Important este ca eu să-mi fac treaba de ministru în limita competențelor legale", a spus Tudorel Toader, la Parlament, întrebat dacă el crede că va fi remaniat.

Întrebat, pe de altă parte, dacă cei trei miniștri care au probleme penale trebuie să plece din Guvern, Toader a spus: "Nu pot eu răspunde la astfel de întrebare. Nu pot face eu aprecieri despre alți miniștri".

În legătură cu faptul că menținerea celor trei miniștri în Guvern ar putea să afecteze MCV, Toader a afirmat că nu comentează decât ce este în sfera sa de competență.

 „Întrebați Comisia de la Veneția. Eu nu sunt purtător de cuvânt și nici nu mă exprim în numele comisiei. Nu comentez altceva decât ce rămâne în sfera mea de competență", a spus Toader.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tudorel toader remaniere gandul
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close