Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, atacat de susținătorii înfocați după ce a revocat-o pe șefa DNA. Ce i s-a reproșat

Klaus Iohannis, atacat de susținătorii înfocați după ce a revocat-o pe șefa DNA. Ce i s-a reproșat

Klaus Iohannis, atacat de susținătorii înfocați după ce a revocat-o pe șefa DNA. Ce i s-a reproșat
09 Iul 2018   •   14:03

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici din partea susținătorilor săi, după ce a luat decizia de a o revoca pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Deputatul Stelian Ion, de la USR, chiar a spus că partidul din care face parte va avea candidat propriu la președinție. 

„USR a anunțat că va avea un candidat propriu la președinție. Putem avea un președinte luptător sau putem avea un președinte elegant. USR își va dori un președinte luptător, care va lupta cu toate armele posibile pentru respectarea Constituției când se produc abuzuri grave în societate care zdruncină din temelii democrația și statul de drept în România.

Un președinte care, în urma unei lecturi îndelungate și atente a unei decizii a Curții Constituționale, poate găsi o variantă astfel încât să se iasă din impas fără a dezamăgi acea mare parte a populației care avea alte așteptări de la acest moment”, a spus Stelian Ion. 

Nici Dacian Cioloș, fostul premier al României, nu l-a scutit pe Iohannis de critici. 

„Știu că multora dintre voi vă vine în gând să vă luați câmpii, să plecați unde vedeți cu ochii. Eu unul nu vreau să plec nicăieri cu fruntea plecată. Nu putem schimba situația de fapt, dar putem schimba ce va să vină dacă rămânem și gândim și lucrăm împreună. Dezamăgirea e cel mai nociv lucru. Încrederea că putem mai mult și mai bine ne poate susține. Haideți să rămânem Împreună”, a scris Cioloș pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Iohannis presedintele Klaus Iohannis
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close