Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre ultima carte citită. "Sunt convins că oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi înlocuit prin alte medii"

Klaus Iohannis, despre ultima carte citită. "Sunt convins că oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi înlocuit prin alte medii"

Klaus Iohannis, despre ultima carte citită. "Sunt convins că oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi înlocuit prin alte medii"
24 Noi 2019   •   14:09

Klaus Iohannis a făcut o vizită la târgul de carte din București, unde a vorbit despre ultima carte citită. 

Președintele s-a arătat încrezător și optimist că oamenii vor redescoperi cititul care, din punctul său de vedere, nu poate fi înlocuit cu smartphone-uri sau tablete. 

”Nu prea răspund la astfel de întrebări, dar pot să vă spun că ultima care m-a impresionat a fost "Un bărbat pe nume Ove", de Fredrik Bachman. Cinci minute de citit pe zi este extrem de puțin, dar sunt convins că încet încet oamenii o să redescopere cititul. Nu poate fi înlocuit prin alte medii. Smartphone sau tabletă, nu este același lucru. Această dorință de a citi se formează numai prin citit și dacă mă uit așa în jur, este realmente prima dată când văd târgul de carte așa plin de oameni”, a precizat Klaus Iohannis, potrivit dcnews. 

 

 

×
Subiecte în articol: presedintele intrebari Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close