Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre relația cu Gabriela Firea: „Este în refacere. O discuţie ar fi utilă pentru Bucureşti”

Liviu Dragnea, despre relația cu Gabriela Firea: „Este în refacere. O discuţie ar fi utilă pentru Bucureşti”

Liviu Dragnea, despre relația cu Gabriela Firea: „Este în refacere. O discuţie ar fi utilă pentru Bucureşti”
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2019   •   16:00

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că relaţia sa cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este "în refacere", el adăugând că, spre binele bucureştenilor, în perioada următoare ar fi utilă o discuţie aplicată cu edilul-şef.

"Eu cred că această relaţie este în refacere, din partea mea este deschidere totală, cum a fost întotdeauna. Eu nu uit ceea ce am promis împreună cu Gabriela Firea pentru Bucureşti. Dacă cumva PSD-ul, eu trebuia să facem ceva mai mult o să facem, dacă cumva ea trebuia să facă ceva mai mult eu sper să o facă, dar cred că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. Cred că o întâlnire şi o discuţie, într-o perioadă următoare, nu poate decât să fie utilă în primul rând pentru bucureşteni. Bucureştiul este o miză mare pentru orice român. De fapt, sunt puţini români care nu ajung în Bucureşti şi care nu au nevoie de un Bucureşti bun", a precizat Liviu Dragnea, la finalul Conferinţei extraordinare de alegeri a Organizaţiei PSD Ilfov, întrebat care este în prezent relaţia sa cu Gabriela Firea, fostul preşedinte interimar al filialei social-democraţilor ilfoveni.

În cadrul Conferinţei de alegeri, Dragnea a admis că în relaţia cu Gabriela Firea au fost greşeli de ambele părţi.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close