Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: „Prin tot ceea ce am făcut, deranjăm filieră cu filieră, mafie cu mafie”

Liviu Dragnea: „Prin tot ceea ce am făcut, deranjăm filieră cu filieră, mafie cu mafie”

Liviu Dragnea: „Prin tot ceea ce am făcut, deranjăm filieră cu filieră, mafie cu mafie”
19 Mai 2019   •   18:47

Președintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat duminică, în exclusivitate pentru Antena 3, după ultimul miting de la Târgoviște că europarlamentarii PSD când își desfășoară activitatea la Bruxelles și Strasbourg, nu uită de România și de interesele acesteia.

Acesta a vorbit despre programele importante dezvoltate de Ministerul Agriculturii, cum ar fi  cel de tomate, cel de oi, dar și un nou program pentru piscicultură.

În ceea ce privește programele de agricultură și nevoia lor colosală, liderul social-democraților consideră că ani de zile în România a început să se reverse tot felul de alimentare, unele infestate care îi îmbolnăvesc de români.

„Programul de tomate este un succes, anul trecut au fost 90.000 de tone de tomate în plus. Anul acesta vor fi peste 100.000 de tomate românești. Vom mări subvenția pentru tomate, de la  3.000 de euro pe 1.000 mp la 6.000 euro pe 1.000 mp. Românii au începtu să aibă încredere în acest program”, a subliniat liderul social-democraților.

În ceea ce privește producția de lână, liderul PSD, Liviu Dragnea consideră că românii sunt batjocoritți de samsari, iar subvenția pentru lână se va dubla.

Raportându-se  la tensiunile politice actuale, Liviu Dragnea consideră că prin tot ceea ce Partidul Social Democratic a făcut, acesta deranjează filieră cu filieră, mafie cu mafie.

„Există nervozitatea pentru că vorbim de miliarde de euro care nu mai pleacă din România. Vom crea un sistem de subvenții și sprijin. Nu vom sta cu mâna întinsă la nimeni”, a adăugat Liviu Dragnea

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close