Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident de muncă mortal, în Gara Deva! Brațul unei betoniere s-a rupt și a căzut peste un muncitor

Accident de muncă mortal, în Gara Deva! Brațul unei betoniere s-a rupt și a căzut peste un muncitor

Accident mortal de muncă, în gara din Deva, produs luni dimineață, 8 mai. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a murit, după ce braţui unei betoniere s-a rupt şi i-a căzut în cap.

Accident de muncă mortal, în Gara Deva! Brațul unei betoniere s-a rupt și a căzut peste un muncitor
Sursa foto: stiridinhunedoara.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2023   •   13:32

Un muncitor din Deva şi-a pierdut viaţa într-un accident de muncă la hala de întreținere și mentenanță a Stației CFR Deva. Brațul unei mașini de turnat beton s-a rupt și a căzut pe bărbatul care nivela cimentul. Victima a fost lovită direct în cap.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Deva, dar din cauza rănilor mult prea grave, nu a supravieţuit. Muncitorul avea 60 de ani şi era din Deva.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili circumstanțele în care a survenit accidentul de muncă.

Citeşte şi: Furt chiar în sediul poliției din Deva. Un agent a fost lăsat fără cătușe, spray și baston

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„La data de 08 mai 2023, în jurul orei 09:15, poliţiştii Postului de Poliție TF Deva au fost sesizați cu privire la faptul că un muncitor aflat pe șantierul de la hala de întreținere şi mentenanță din Stația C.F.R. Deva a fost accidentat.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că la hala de întreținere şi mentenanță a avut loc un accident de muncă, un angajat al unei societăţi comerciale, în vârstă de 60 de ani, din Deva, în timp efectua manevre de turnare beton la calea de acces spre hala menționată, aflata în construcție, fiind lovit în zona capului de brațul utilajului de pompare a betonului, ca urmare a desprinderii acestuia din suportul fixat în spatele cabinei autoutilitarei.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanţei Deva, care i-a acordat muncitorului primul ajutor și l-a transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, unde, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, ancheta urmând a stabili circumstanţele în care a survenit accidentul de muncă.”, potrivit IPJ Hunedoara.

 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close