Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între un TIR şi un microbuz cu opt persoane, lângă localitatea Gălbiori din judeţul Constanţa

Accident între un TIR şi un microbuz cu opt persoane, lângă localitatea Gălbiori din judeţul Constanţa

Un accident rutier a avut loc, luni dimineaţă, între un TIR şi un microbuz cu opt persoane, lângă localitatea Gălbiori din judeţul Constanţa.

de Cătălina Buzoianu    |    20 Noi 2023   •   08:41

Update: Din accident au rezultat 8 victime constiente dintre care 7 au fost transportate la UPU Constanța. ( 4 victime cu ATPVM Medgidia, 2 cu echipaje SAJ, 1 cu echipaj SMURD B2)

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Gălbiori, la aproximativ 70 de km de Constanţa, pe Drumul Naţional vechi spre Bucureşti, în apropiere de Hârşova, mai exact.

Microbuzul efectua curse regulate între Constanţa şi Hârşova.

Citeşte şi: Accident cu şapte victime, printre care şi minori, pe Șoseaua Gării Căţelu din Bucureşti

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ambele autovehicule au ieşit în decor, iar opt persoane au fost rănite, din fericire, toate sunt conştiente, însă au fost transportate la spitalele din apropiere.

În acest moment, la faţa locului, se află poliţiştii de la Serviciul Rutier care efectuează cercetări şi care încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat şi care dintre şoferi este vinovat de producerea acestui accident.

Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, în momentul de faţă.

×
Subiecte în articol: accident grav accident microbuz
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close