Antena 3 CNN Actualitate Locale O adolescentă din Putna și-a convins mama să o învețe să conducă, însă a regretat imediat

O adolescentă din Putna și-a convins mama să o învețe să conducă, însă a regretat imediat

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Putna, Suceava, și-a convins mama să o învețe să conducă mașină, însă ambele au fost prinse de un echipaj de poliție și au regretat imediat decizia.

O adolescentă din Putna și-a convins mama să o învețe să conducă, însă a regretat imediat
Sursa foto: monitorulsv.ro
23 Apr 2020   •   16:01

Totul s-a întâmplat miercuri, 22 aprilie 2020, atunci când tânăra de 17 ani a convins-o pe mama sa să o învețe să conducă, motiv pentru care cele două s-au urcat într-un autoturism marca Smart ce aparținea mamei.

La volanul mașinii s-a urcat adolescenta de 17 ani, însă după scurt timp, un echipaj de Poliție le-a surprins pe cele două și le-au tras pe dreapta.

"Miercuri, în jurul orei 16.30, o patrulă de la Secția Rurală Gălănești, în timp ce acționa pe drumul comunal Putna-Sihăstria Putnei, a oprit un autoturism Smart, pentru controlul de rutină din această perioadă cu privire la declarațiile privind justificarea deplasării.

În mașină erau două femei, localnice din Putna, cea de la volan fiind foarte tânără. S-a stabilit în scurt timp că tânăra de la volan are 17 ani și automat nu are permis de conducere. Pasagera din mașină era mama sa, Ana I., în vârstă de 47 de ani, proprietara autoturismului.

Tânăra de 17 ani nu avea nici declarația privind motivele deplasării, astfel că a fost amendată în baza Ordonanței Militare 3.

Pe numele minorei a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis, în timp ce mama acesteia va răspunde penal pentru infracțiunea de încredințare a unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere", se arată într-o informare a Poliției, potrivit monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: Putna
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close