Antena 3 CNN Actualitate Locale Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică, a povestit tot! Motivul pentru care a ucis-o pe copila de 14 ani

Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică, a povestit tot! Motivul pentru care a ucis-o pe copila de 14 ani

Alex, adolescentul de 17 ani care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova, a povestit care a fost motivul atacului și de ce a ucis-o pe tânără.

Alex, autorul crimei de la Grădina Botanică, a povestit tot! Motivul pentru care a ucis-o pe copila de 14 ani
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   23:48

Potrivit surselor Antena 3 CNN, băiatul a declarat în fața anchetatorilor că era pentru prima dată când îi vedea pe cei doi. Nu îi cunoștea, însă, în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la Meliss, copila de 14 ani. Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat.  

Acesta a fost și momentul în care prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului, elev la Liceul Militar din Craiova.  

Autorul crimei s-a îndepărtat câțiva pași, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și s-a năpustit asupra tânărului. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior.  

Citește și: Ea este Meliss, copila de 14 ani care a murit după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Fata de 14 ani a început să țipe după ajutor, însă atacatorul s-a năpustit și asupra ei și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit. Lovituri ce i-au fost fatale. Doar pentru că fusese martoră la crimă. 

Apoi a plecat liniștit, trecând zâmbind pe lângă o patrulă a Poliției Locale. 

Potrivit băiatului, agenții chiar l-au oprit și l-au întrebat unde merge, tânărul răspunzând calm că s-a plimbat prin Grădină și că pleacă spre casă.  

Citește și: El este Alex, adolescentul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică! Fiu de polițist și elev la Liceul Militar

Tânărul de 19 ani se zbate între viață și moarte

Tânărul de 19 de ani se află în sala de operație, intervenția chirurgicală fiind efectuată de o echipă complexă de medici.

„S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova.

După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă.

×
Subiecte în articol: crima Grădina botanică Craiova
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close