Antena 3 CNN Actualitate Locale Apelul salvamontiștilor, pentru a recupera rucsacul unui băiat de 18 ani găsit mort în Bucegi: ”Poate conține date vitale pentru întregul caz”

Apelul salvamontiștilor, pentru a recupera rucsacul unui băiat de 18 ani găsit mort în Bucegi: ”Poate conține date vitale pentru întregul caz”

Salvamontiștii din Bușteni au făcut un apel către cel care a găsit și luat un rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, să-l înapoieze. Aparține unui tânăr găsit mort, pe 27 octombrie, pe Valea Caraimanului.

Apelul salvamontiștilor, pentru a recupera rucsacul unui băiat de 18 ani găsit mort în Bucegi: ”Poate conține date vitale pentru întregul caz”
Sursa foto: Facebook I Salvamont Bușteni
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   10:30

Potrivit salvamontiștilor, în rucsacul furat ar putea fi obicte care ar putea duce la elucidarea acestui caz tragic.

Rucsacul aparține tânărului de 18 ani găsit mort pe 27 octombrie, pe Valea Caraimanului.

"În data de 29.10 am fost infirmați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului.

O echipa Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.

Citește și: Cadavrul unui tânăr dispărut în Bucegi la începutul lunii a fost găsit de salvamontiști

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

Va rugam, daca aveți orice informații, nu ezitați sa ne contactați!", potrivit Salvamont Bucegi.

In data de 29.10 am fost informati cu privire la gasirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, in zona inferioara...

Publicată de Salvamont Busteni pe Duminică, 29 octombrie 2023

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close