Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericolul din drum. Groapa în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, în continuare neacoperită

Pericolul din drum. Groapa în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, în continuare neacoperită

Pericolul din drum. Groapa în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, în continuare neacoperită
de S.T.    |    25 Noi 2015   •   20:50

Groapa în care un tânăr din Balş şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut cu bicicleta, este în continuare neacoperită. Şi ar fi aşa de ani buni.

În tot acest timp, primăria şi administraţia drumurilor n-au reuşit să se înţeleagă cine trebuie să o acopere. Aşa că au lăsat în continuare pericolul în drumul trecătorilor. Chiar şi după moartea tânărului de 21 de ani. Cu o singură diferenţă. Au semnalizat groapa cu un indicator rutier.

Familia victimei vrea ca autorităţile să-şi recunoască responsabilităţile în instanţă. Placa de beton de care s-a lovit Marius stă nemişcată nu de o săptămână, ci de mai bine de doi ani. N-a interesat pe nimeni faptul că la marginea unui drum naţional, în calea pietonilor, e o capcană adâncă de un metru.

În urmă cu o săptămână, groapa a devenit locul unde şi-a pierdut viaţa Marius. Tânărul de 21 de ani a căzut cu bicicleta în crater şi n-a mai ieşit viu. Moartea tânărului a fost sesizarea care i-a scos pe edili din birouri.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: groapa accident pericol gropi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close