Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 34 de ani din Bihor a fost reţinută după ce şi-a ucis tatăl

O femeie de 34 de ani din Bihor a fost reţinută după ce şi-a ucis tatăl

O femeie din comuna bihoreană Ineu şi-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuţit. Ea a fost reţinută iar judecătorii au dispus să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

O femeie de 34 de ani din Bihor a fost reţinută după ce şi-a ucis tatăl
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2023   •   18:22

Bărbatul ucis avea în jur de 60 ani şi îşi întreţinea singur soția bolnavă, fiica și pe cei trei nepoți. Acesta a fost înjunghiat, joi, în jurul orei 13:30, şi nu a putut fi salvat de echipajul medical ajuns în scurt timp la faţa locului.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, femeia în vârstă de 34 ani este acuzată că, "pe fondul unui conflict spontan cu părinții, l-a agresat pe tatăl ei, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuțit. Leziunile au condus la decesul victimei după o scurtă perioadă de timp". 

Femeia a fost inculpată pentru violenţă în familie sub forma omorului, faptă pentru care ar putea primi închisoare între 10 şi 25 de ani, scrie ebihoreanul.ro.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile.

Măsura mai poate fi contestată la Curtea de Apel Oradea.

Citeşte şi: "Această imagine m-a şocat": Pacient în scutec şi cu sondă urinară, găsit rătăcind pe o stradă din Buzău. Anchetă la spitalul din care fugise

×
Subiecte în articol: ineu Bihor crima
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close