x close

Detalii șocante în cazul milionarului mort la Cluj. Parașuta de rezervă s-ar fi deschis accidental și l-ar fi aruncat din avion

de G.S.    |    15 Oct 2016   •   16:13
Detalii șocante în cazul milionarului mort la Cluj. Parașuta de rezervă s-ar fi deschis accidental și l-ar fi aruncat din avion 416

Detalii şocante în cazul omului de afaceri român care a murit în apropiere de localitatea Luncani din judeţul Cluj.

Acesta făcea un salt în cadrul unui club privat şi, potrivit martorilor, se pare că paraşuta de rezervă i s-a deschis chiar în avion, a fost tras afară de curenţii puternici şi s-a lovit de aeronavă.

Corespondentul Antena 3 Andreea Popa a explicat ce s-a întâmplat:

"Ancheta este la început, încă nu poate explica nimeni ce s-a întâmplat, cert este că este vorba despre o problemă apărută în momentul în care parașutistul a vrut să sară din avion. Avionul a urcat până la 3.000 de metri, altitudinea de la care parașutiștii se lansează în mod normal. În momentul în care a sărit, spunea cineva de aici, se pare că i s-ar fi deschis parașuta de rezervă. Aceasta l-a tras afară din avion. Aceasta este o informație pe surse, încă nu este confirmată de anchetatori. Se pare că în acel moment, când a fost tras afară din avion, omul s-ar fi lovit de aripă.”

"Sunt ipoteze despre care se discută, nu putem spune că știm care este cauza exactă, dar anchetatorii se află aici și au început investigația."

"Totuși, din câte am înțeles de la cei de aici, era experimentat parașutistul, avea peste 500 de salturi la activ."

 

Citeşte mai multe despre:

parasuta mort Cluj milionar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati