Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi pietoni, spulberaţi de o maşină în Bistrița-Năsăud. Unul a murit, altul e în stare gravă

Doi pietoni, spulberaţi de o maşină în Bistrița-Năsăud. Unul a murit, altul e în stare gravă

Un bărbat a murit și altul a fost rănit grav, după ce au fost izbiți de o mașină pe Drumul Național 17D, între localitățile Mititei și Salva, județul Bistrița-Năsăud. 

Doi pietoni, spulberaţi de o maşină în Bistrița-Năsăud. Unul a murit, altul e în stare gravă
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    02 Sep 2023   •   09:10

Cei doi se aflau lângă un autoturism oprit când au fost loviți.

Din primele verificări, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Feldru, a accidentat doi pietoni care se aflau pe partea carosabilă, lângă un autoturism oprit, la volanul căruia se afla o femeie.

În urma accidentului, cei doi pietoni de 42, respectiv 35 de ani, din Nepos și Sângeorz Băi au fost răniți, ulterior fiind constatat decesul bărbatului de 35 de ani.

Conform ISU, cele două victime au fost găsite inconștiente, dintre care una în stop cardiorespirator. 

Cea de-a doua victimă inconștientă a fost stabilizată la fața locului. Avea multiple traumatisme și leziuni. Acesta a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

×
Subiecte în articol: accident pietoni mort Bistriţa-Năsăud
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close