Antena 3 CNN Actualitate Locale Familia unui tânăr din Arad acuză poliţiştii locali că l-ar fi snopit în bătaie până a murit

Familia unui tânăr din Arad acuză poliţiştii locali că l-ar fi snopit în bătaie până a murit

Familia unui tânăr din judetul Arad acuză poliţiştii locali că l-ar fi încătuşat şi snopit în bătaie în urma unui incident minor.

Familia unui tânăr din Arad acuză poliţiştii locali că l-ar fi snopit în bătaie până a murit
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2023   •   11:05

Bărbatul de 32 de ani a făcut stop cardiac chiar în sediul Poliţiei Locale şi a fost transportat la spital unde a murit la scurt timp. 

Incidentul a avut loc în luna iulie, iar ancheta este în continuare în plină desfăşurare. Agenţii nu au fost suspendaţi din funcţie, pentru că se aşteaptă rezultatele finale ale cercetării.

Familia acuză că bărbatul a fost ridicat din faţa gării din Arad, pentru că ar fi stropit cu bere zidul unei clădiri. Din acel moment ar fi început calvarul tânărului, spun rudele.

Poliţia Locală aşteaptă finalizarea cercetărilor pentru a lua măsuri în acest caz.

"Noi am solicitat schimbarea încadrării juridice şi reţinerea în sarcina celor două persoane a săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi am solicitat trimiterea dosarului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad", a declarat Cosmin Teodorescu, avocatul familiei.

Rezultatul autopsiei este aşteptat în următoarele săptămâni. Abia atunci, anchetatorii vor decide ce măsuri se vor lua în acest dosar.

×
Subiecte în articol: Arad poliţişti locali bătaie
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close