Antena 3 CNN Actualitate Locale Gafă la o benzinărie din Prahova. Zeci de șoferi au rămas în pană de motor

Gafă la o benzinărie din Prahova. Zeci de șoferi au rămas în pană de motor

Gafă la o benzinărie din Prahova. Zeci de șoferi au rămas în pană de motor
Sursa foto: Foto: Pixabay
15 Feb 2017   •   16:06

Zeci sau poate chiar sute de șoferi au întâmpinat probleme în funcționarea autovehiculelor după ce au alimentat marți de la stația Petrom din Vălenii de Munte. Aceștia susțin că dintr-o eroare a angajaților benzinăriei, au alimentat mașinile cu tipul de carburant greșit, scrie observatorulph.ro.

Șoferii susțin că după ce au alimentat marți, 14 februarie, de la benzinăria de pe strada Ștefan Cel Mare din Văleni și au plecat la drum mașinile s-au oprit în mers. Există totuși și cazuri în care clienții benzinăriei au constat că mașinile nu le mai pornesc, abia astăzi.  

După ce au cerut explicații angajaților stației Petrom, oamenii au aflat că a fost vorbă de o greșeală a persoanei (șoferului cisternei), care în cursul zilei de marți a alimentat tancurile platformei. Astfel motorina a ajuns în locul benzinei, iar clienții, deși au folosit pompele pentru benzină, au băgat în rezervor alt tip de carburant decât cel indicat de producător.

Petrom și-a asumat eroarea și a început despăgubirea clienților. Potrivit unui șofer care a rămas cu mașina pe marginea drumului, reparația mașinii l-a costat 488 de lei. Cheltuielile au inclus spălarea rezervorului, înlocuirea uleiului, filtrului de benzina, filtrului de ulei, dar și plata carburantului.

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții companiei au precizat că a fost vorba de o eroare de alimentare și s-a trecut la remedierea situației. Totodată aceștia au mai precizat că persoanele afectate vor fi despăgubite

×
Subiecte în articol: benzinarie gafa carburant
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close