Antena 3 CNN Actualitate Locale Georgiana a murit instantaneu, la numai 22 de ani, după ce iubitul ei a crezut că vede "diavolul"

Georgiana a murit instantaneu, la numai 22 de ani, după ce iubitul ei a crezut că vede "diavolul"

Georgiana, o tânără de numai 22 de ani, din Hunedoara, a murit instantaneu după ce iubitul ei a crezut că vede "diavolul" şi a înjunghiat-o fără milă. Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la ani grei de închisoare pe criminalul dependent de droguri.

Georgiana a murit instantaneu, la numai 22 de ani, după ce iubitul ei a crezut că vede "diavolul"
Sursa foto: adevarul.ro
de Alin Tarnovschi    |    13 Feb 2021   •   17:04

Tânăra s-a stins din viaţă pe 23 iulie 2020, atunci când Cristian Stănciulescu, iubitul ei, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit tip "Rambo", după ce fata i-a cerut să se împace cu tatăl lui.

Tragedia s-a produs într-o locuinţă de pe strada I.L. Caragiale din cartierul O.M. din Hunedoara, la numai câteva sute de metri de sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara.

Cristian Stănciulescu (27 de ani) locuia în acel apartament cu voia tatălui său, acesta din urmă fiind proprietarul.

Dependent de droguri, tânărul le-a povestit tatălui şi iubitei că are viziuni cu oameni răi, cu diavolul şi altele similare, moment în care tatăl i-a cerut să se interneze într-un centru de dezintoxicare sau la psihiatrie.

Iubita lui, Georgiana, a fost de acord cu tatăl, însă Cristian a considerat că tânăra nu îl susţine şi chiar a acuzat-o că l-ar fi înşelat. Pe 23 iulie, în timp ce se aflau în locuinţa din cartierul O.M., cei doi s-au luat la ceartă. În apartament se mai afla şi tatăl lui Cristian, acesta fiind într-o altă cameră.

La un moment dat, Cristian a pus mâna pe un cuţit tip "Rambo" şi a înjunghiat-o pe Georgiana de mai multe ori, atât în piept, cât şi în spate. Loviturile au fost atât de puternice încât tânăra a murit aproape instantaneu.

După crimă, tânărul a încercat să îşi pună capăt zilelor şi s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit, însă a fost salvat.

Judecat pentru omor, Stănciulescu a fost găsit vinovat, iar judecătorii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat la 12 ani de închisoare şi plata unor daune morale în valoare totală de 200.000 de euro către familia Georgianei (surori, mamă şi bunică).

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

×
Subiecte în articol: crimă Hunedoara
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close