Antena 3 CNN Actualitate Locale A venit iarna în România. Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă

A venit iarna în România. Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă

A venit iarna în România. Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă
16 Oct 2016   •   16:03

Iarna a venit în România. Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă. De altfel, și meteorologii au emis o atenționare cod galben de ninsori pentru două județe din Moldova.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a explicat, într-o intervenție telefonică în Ediția de Weekend, realizată de Cătălina Porumbel, că situația este sub control și că autoritățile s-au mobilizat.

“Se circulă în condiții de iarnă. Ninge și pe zona de munte, dar ninge și în municipiul Suceava. Pe zona de munte suntem pregătiți și sunt mașini în patrulare, mașini care răspândesc material antiderapant în zona drumurilor naționale, în locurile de trecere mai înaltă. Asfaltul, din ce spun drumarii, este la negru. În cursul nopții suntem pregătiți să intervenim din nou, pentru a bloca formarea poleiului.”

Mihăiță Negură, primar la Câmpulung Moldovenesc, a explicat că ninge de aproximativ trei ore în regiune.

“Nu este prima zăpadă din acest sezon, versanții de pe mai mulți munți sunt acoperiți cu zăpadă deja de vreo săptămână. Suntem pregătiți cu toate materialele, utilajele și echipele pentru a interveni, în caz de nevoie.”

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close