Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu violent la o cisternă răsturnată, care transporta 40 de tone de motorină, în județul Brăila. Șoferul ar fi murit carbonizat

Incendiu violent la o cisternă răsturnată, care transporta 40 de tone de motorină, în județul Brăila. Șoferul ar fi murit carbonizat

Un incendiu violent a izbucnit la o cisternă care transporta 40 de tone de motorină, după ce aceasta s-a răsturnat. Șoferul ar fi murit carbonizat.

08 Feb 2024   •   23:47

În urmă cu puțin timp, în apropierea localității Berteștii de Sus, județul Brăila, s-a produs un incendiu la o autocisternă care, din primele informații, transporta combustibil.

Astfel, pentru gestionarea optimă a situației de urgență spre locul intervenției au fost direcționate 3 autospeciale de stingere de la ISU Brăila, iar în sprijin, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din proximitate, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Brăila și o autospecială de stingere de la ISU Ialomița.

La ajungerea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără violentă.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la locul incendiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit primelor informații, șoferul ar fi murit carbonizat în cabină.

Intervenția este în dinamică.

Tragedie . Sofer carbonizat in cabina . Intre Mihai Bravu și Bertestii de sus , județul Brăila s-a anunțat apel 112 un incendiu produs la o cisternă răsturnată pe partea carosabilă . Din informațiile primite de la ISU Braila , Col. Ștefan Stoian , cisterna transporta 40 t motorina , iar șoferul din nefericire era carbonizat in canină , nu s -a putut salva, cel mai probabil cisterna a făcut explozie. Pompierii intervin in aceste momente pentru lichidarea incendiului. Traficul este blocat pe DJ 212 , ( drumul marii) Intervin 3 ASAS, 1 SAJ, din cadrul ISU IL: 1 ASAS. Deocamdată nu se cunosc împrejurările accidentului .

Publicată de Bahor Gina pe Joi, 8 februarie 2024

×
Subiecte în articol: incendiu Brăila motorina
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close