Antena 3 Actualitate Locale Membru CSM acuză minciuni uriașe la Bruxelles. „A fost un fake-news cât casa de mare. Nu există ordonanță pentru denigrare”

Membru CSM acuză minciuni uriașe la Bruxelles. „A fost un fake-news cât casa de mare. Nu există ordonanță pentru denigrare”

24 Ian 2019   •   17:22
Membru CSM acuză minciuni uriașe la Bruxelles. „A fost un fake-news cât casa de mare. Nu există ordonanță pentru denigrare”
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Victor Alistar, membru CSM, a explicat că nu există și nu va exista așa-numita ordonanță a denigrării. Alistar a acuzat că au ajuns minciuni imense la Bruxelles. 

„A fost un fake-news cât casa de mare, și anume că se pregătește o ordonanță care să sancționeze denigrarea țării. Știm cu toții că așa ceva nu există. Nici măcar cel mai excentric om nu a ridicat o asemenea problemă. De unde a apărut acest subiect nu știu.

Mă bucur că discuțiile nu au mers pe dezvoltarea acestor fake-newsuri și că nu s-a pomenit că în România s-au încălcat niște valori europene cu privire la procesul echitabil”, a spus Alistar.  

×
Subiecte în articol: Victor Alistar fake news

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close