Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul Nicolae Robu, avertismente pentru populația din Timișoara. Ce îi așteaptă pe oameni

Primarul Nicolae Robu, avertismente pentru populația din Timișoara. Ce îi așteaptă pe oameni

Primarul Nicolae Robu, avertismente pentru populația din Timișoara. Ce îi așteaptă pe oameni
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Sep 2017   •   16:32

Primarul Nicolae Robu a anunţat, marţi, populaţia din municipiul Timișoara, că vântul urmează să se intensifice, astfel că oamenii trebuie să se ferească de arborii fragili, afectaţi de furtuna de duminică, şi de acoperişurile clădirilor deja şubrezite de vijelie, potrivit news.ro.

„Având în vedere avertizarea meteo, valabilă din această seară, 19.09.2017, privind intensificările vântului până la 50-60 Km/oră şi precipitaţiile ce pot ajunge la 25-30 l/mp, solicităm cetăţenilor să evite să treacă/ staţioneze, ca pietoni sau cu orice mijloc de locomoţie, respectiv să parcheze maşinile în apropierea arborilor sau clădirilor acoperite cu ţiglă/ tablă, având în vedere că de la furtuna din  17.09.2017, există pericolul ca unii arbori să fie fisuraţi, în echilibru la limită, în pericol de a cădea şi, la fel, unele acoperişuri / părţi de acoperişuri. Aceeaşi grijă o recomandăm în vecinătatea clădirilor cu pereţii exteriori degradaţi”, se arată în comunicatul semnat de edilul Timişoarei.

Duminică, o furtună devastatoare a pus la pământ sute de copaci şi a smuls sute de acoperişuri. De asemenea, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, între care două la Timişoara şi trei la Buziaş.

×
Subiecte în articol: nicolae robu Timisoara populatie furtuna
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close