Antena 3 CNN Actualitate Locale Soacra Iulianei face lumină: ”Nu știa nimeni de problemele ei, doar cine a luat-o din spital. Putem fi și noi în pericol”

Soacra Iulianei face lumină: ”Nu știa nimeni de problemele ei, doar cine a luat-o din spital. Putem fi și noi în pericol”

Soacra Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, a spus sâmbătă, la Antena 3, că nimeni nu știa de problemele medicale ale femeii, iar acum se gândește că poate fi și familia ei în pericol.

Soacra Iulianei face lumină: ”Nu știa nimeni de problemele ei, doar cine a luat-o din spital. Putem fi și noi în pericol”
Sursa foto: colaj Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Mai 2022   •   13:32

”Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări.

Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. 

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei.

Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratataă corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut. Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii.

Nu eu am stat cu copiii cât a fost la spital”, a declarat soacra Iulianei, Erzsebet Darcz, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3.

S-a aflat diagnosticul pe care îl avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii

Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi, a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.

Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile.

Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, 28 aprilie.

Ultimele momente ale mamei din Timişoara, înainte de a se arunca cu copiii de pe bloc

Imagini în exclusivitate cu femeia din Timişoara care s-a sinucis împreună cu fetiţa şi băiatul său au fost difuzate vineri, în exclusivitate, la Antena 3.

Sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere în momentele premergătoare gestului necugetat care a dus la pierderea vieţii ei şi a celor doi copii ai săi. 

Urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, rupe tăcerea | Scrisoarea neaşteptată a lui Marcel

Fostul iubit al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, nu a vrut să vorbească după tragedia întâmplată, însă a venit cu o scrisoare publică.

"Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. 

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg", a scris Marcel.

Imagini de la nunta Iulianei, mama din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii | Iuliana şi Alex - dansul mirilor

Iuliana, tânăra mamă din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, se ştia cu tatăl minorilor de o viaţă.

Iuliana avea 33 de ani şi era într-o relaţie cu Alex, tatăl minorilor, de la 15 ani. În anul 2020, ei au divorţat, iar anul acesta urmau să se recăsătorească, însă nimeni nu s-a prezentat la Primărie la data stabilită.

În acest timp, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul. 

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul. 

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

×
Subiecte în articol: Iuliana Timișoara bloc Erzsebet Darcz
Parteneri
Românii care își pot primi banii de la pensii înapoi, cu o singură condiție
x close