Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer din Bucureşti, reţinut după accidentul de pe Şoseaua Antiaeriană în care un tânăr a murit pe loc

Şofer din Bucureşti, reţinut după accidentul de pe Şoseaua Antiaeriană în care un tânăr a murit pe loc

Poliţia a făcut o reţinere în cazul accidentului de pe Șoseaua Antiaeriană din Bucureşti, în urma căruia un tânăr de 18 ani a murit.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2024   •   08:35

Update 11:45  Șoferul implicat în accidentul din 30 ianuarie de pe Șoseaua Antiaeriană a fost plasat sub control judiciar. 

Știrea inițială

Surse din anchetă spun că autorul accidentului este, de fapt, un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Acesta nu ar fi acordat prioritate tânărului atunci când a ieşit de pe o stradă lăturalnică şi a virat la stânga pe șoseaua Antiaeriană.

Totul a fost spontan. Reacţia tânărului a fost de a schimba brusc direcţia de mers pentru a evita coliziunea, însă s-a izbit cu mare putere de un stâlp de beton şi a murit. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Şoferul vinovat a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit ulterior de oamenii legii şi reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat magistraților în vederea luării unei măsuri preventive. 

Citeşte şi: Un copil de patru ani a murit, după ce un copac tăiat de tatăl lui l-a lovit în cap, într-o pădure din Prahova

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close