Antena 3 CNN Actualitate Locale Spitalul din România care are echipamente unice pentru depistarea cancerului de piele prin metode non-invazive

Spitalul din România care are echipamente unice pentru depistarea cancerului de piele prin metode non-invazive

Un spital din România este dotat cu echipamente cu o tehnologie de ultimă generație care pot depista cancerul de piele prin metode non-invazive.

Spitalul din România care are echipamente unice pentru depistarea cancerului de piele prin metode non-invazive
Sursa foto: Facebook Costel Fotea
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Feb 2024   •   20:55

Vești bune pentru pacienţii care caută soluţii în domeniul dermatologiei. România se poate mândri cu un spital care are în dotare echipamente de ultimă generație care pot depista cancere de piele descoperite în stadii incipiente prin metode non invazive, cu ajutorul luminii.

Se întâmplă deja la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, acolo unde Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a oferit detalii despre centrul ultramodern de dermatologie şi cercetare medicală, acolo unde lucrează o inimoasă echipă de cadre medicale.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu echipamentele de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi care pot depista cancerul de piele cu ajutorul luminii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Cancerul de piele este o formă extrem de agresivă, astfel că șansele de vindecare depind de cât de repede este descoperit. De aceea, am creat la Galați, în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase, un centru ultramodern de dermatologie și cercetare medicală, la care lucrează o inimoasă echipă de cadre medicale.

Inclusiv pacienți de la București au venit la Galați pentru investigații medicale cu noile tehnologii din dotarea centrului de dermatologie.

Echipamentele medicale, unele unice în țară, sunt utilizate și pentru evaluarea precisă a bolilor inflamatorii și autoimune (psoriazisul vulgar, dermatita atopică, lichenul plan, lupusul eritematos) și monitorizarea eficienței tratamentelor (inclusiv a medicației biologice, citostatice și antiinflamatoare dermatologice).

De asemenea, cu ajutorul acestor echipamente medicale ultraperformante, în cadrul centrului se desfășoară proiecte de cercetare, cursuri postuniversitare de tip hands on cu participare națională și instruiri în domeniul imagisticii dermatologice", a scris Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close