Antena 3 CNN Actualitate Locale Sute de muncitori din Sri Lanka au petrecut Revelionul într-un club din Alba Iulia: "Oamenii din România sunt de treabă"

Sute de muncitori din Sri Lanka au petrecut Revelionul într-un club din Alba Iulia: "Oamenii din România sunt de treabă"

Peste 200 de srilankezi care lucrează în România au sărbătorit Revelionul într-un club din Alba Iulia. Totul a fost organizat astfel încât aceștia să se simtă ca acasă, chiar dacă sunt departe de familie.

Sute de muncitori din Sri Lanka au petrecut Revelionul într-un club din Alba Iulia: "Oamenii din România sunt de treabă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   09:28

De Anul Nou, peste 200 de srilankezi au petrecut într-un club din Alba Iulia, unde au dansat pe ritmurile muzicii din Sri Lanka și s-au bucurat de mâncarea lor tradiţională.

"Este foarte frumos, chiar mă distrez foarte tare. În limba română am învățat să spun: "Ce faci", "Bună ziua", "Noapte bună". Îmi place în România", a spus un srilankez.

Citește și: Focuri de artificii impresionante în România, de Revelion. Imagini cu spectacolul de pe cer, în marile orașe din țară

"Oamenii din România sunt de treabă și totul este minunat", a spus un alt srilankez.

Printre preparatele consumate de aceștia de Revelion s-a numărat și Kottu, un fel de mâncare de stradă, reprezentând un amestec de carne, legume și condimente.

Pentru mulți srilankezi, România este o ţară de adopţie, pentru că aici îşi câștigă banii. O parte din ceea ce obțin muncind aici ajunge în țara lor natală, ca ajutor pentru familiile pe care le-au lăsat acasă.

 

 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close