Antena 3 CNN Actualitate Locale Recompensă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. "Încă nu l-am găsit"

Recompensă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. "Încă nu l-am găsit"

Colegii taximetristului din Cluj promit colegului care a dus fără bani o mamă cu copilul, la spital, o recompensă uriașă.

Recompensă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. "Încă nu l-am găsit"
Sursa foto: Profimedia Images
de Silvia Preda    |    17 Ian 2023   •   20:49

Recompensa promisă este un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi sau chiar cu o mașină electrică, dacă este angajat.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, se străduiește să-l găsească pe bărbat. Informația a fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc cursa respectivă.

Ioan Pugna: "A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani- gratuit. Iar dacă e angajat, îi oferim o mașină electrică."

"Am numai 16 lei și trebuie să ajung cu băiatul la Urgențe" | Gestul unui taximetrist la apelul disperat al unei mame

Vă amintim că apelul disperat al unei mame care nu avea bani suficienţi să ajungă cu copilul la Urgenţe nu a rămas fără răspuns.

Șoferul nu a stat prea mult pe gânduri în fața nevoii clujencei și a dus-o la unitatea sanitară fără a-i lua niciun ban.

×
Subiecte în articol: taximetrist Cluj
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close