Antena 3 CNN Actualitate Locale Traficul este blocat pe Transalpina. O viitură a antrenat bolovanii de pe un deal şi câţiva copaci

Traficul este blocat pe Transalpina. O viitură a antrenat bolovanii de pe un deal şi câţiva copaci

Circulaţia rutieră este blocată marţi după-amiaza pe Transalpina, în zona Tău Bistra, din cauza aluviunilor aduse pe carosabil de pe versanţi în urma unei viituri.

Traficul este blocat pe Transalpina. O viitură a antrenat bolovanii de pe un deal şi câţiva copaci
Sursa foto: IPJ Alba
de Silvia Preda    |    23 Aug 2022   •   20:22

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, traficul rutier pe DN 67C Şugag - Obârşia Lotrului (Transalpina) este blocat pe raza localităţii Tău Bistra, la km 107, din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil în urma precipitaţiilor abundente înregistrate marţi în zonă.

"Nu sunt victime sau pagube materiale. Se acţionează cu două utilaje pentru degajarea suprafeţei de rulare", a transmis IPJ Alba.

La faţa locului intervine pentru deblocarea carosabilului, potrivit ISU Alba, SVSU Şugag, în cooperare cu personal de la Drumuri Naţionale şi personal IPJ.

"Ca urmare a unei viituri care a antrenat bolovanii de pe deal şi câţiva copaci, acestea au ajuns pe carosabil, blocând traficul", a precizat ISU Alba.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: transalpina Tău Bistra aluviuni viituri
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close