Antena 3 CNN Actualitate Locale Turist reținut, după ce s-a dezbrăcat în fața angajatei unui hotel din Craiova în care era cazat

Turist reținut, după ce s-a dezbrăcat în fața angajatei unui hotel din Craiova în care era cazat

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce s-a dezbrăcat în faţa unei angajate a unui hotel din Craiova unde era cazat. Bărbatul figurează în Registrul naţional cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale

Turist reținut, după ce s-a dezbrăcat în fața angajatei unui hotel din Craiova în care era cazat
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Dani Amariei
de Mia Lungu    |    09 Oct 2022   •   17:38

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis astăzi că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reţinut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna Vişina Nouă, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 21 ani, din Craiova, angajată a unui hotelul din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat, care era cazat la unitatea hotelieră respectivă, s-ar fi dezbrăcat în faţa acesteia.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind identificat un bărbat de 37 ani, din comuna Vişina Nouă, judeţul Olt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că anterior comiterii faptei, bărbatul, sub diverse pretexte, ar fi încercat să interacţioneze atât cu tânăra cât şi cu o altă angajată şi totodată s-ar fi interesat cu privire la poziţionarea camerelor de supraveghere din incinta hotelului.

Poliţiştii au precizat că, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul figurează în Registrul naţional cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale. El a mai fost cercetat anterior pentru săvârşirea unor infracţiuni de aceeaşi natură.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând să fie prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

×
Subiecte în articol: dezbracat Craiova hotel turist retinut
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close