Antena 3 CNN Actualitate Locurile de parcare din București, la sume exorbitante | Unii bucureșteni au făcut credit la bancă

Locurile de parcare din București, la sume exorbitante | Unii bucureșteni au făcut credit la bancă

Primăria Sectorului 3 scoate la licitaţie pe bandă rulantă locurile de parcare rămase libere. Aşa a câştigat aproape 8 milioane de lei în ultimii 2 ani. Un loc de parcare a ajuns să coste și peste 30.000 de lei pentru un an.

Locurile de parcare din București, la sume exorbitante | Unii bucureșteni au făcut credit la bancă
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    11 Oct 2022   •   22:25

Sectorul 3 are cele mai piperate sume atunci când vine vorba de locurile de parcare.

Prețul de pornire al unui loc de parcare scos la licitație este de 51 de lei. Cine dă mai mult, acela primește locul de parcare... dar doar pentru un an.

Toate locurile de parcare arată la fel, dar diferența o face prețul.

Dacă pentru un loc normal de parcare se achită 500 de lei pe an pentru a fi închiriat, pentru locul cu numărul 10 s-a licitat până la suma de peste 30.000 de lei (peste 6.000 de euro).

Un alt loc de parcare din Sectorul 3 a fost cumpărat cu 22.000 de lei. Bucureșteanul care l-a achiziționat a făcut credit la bancă.

”Am avut banii, dar cu greu i-am strâns. A fost soțul la licitație, a depus dosarul și ne-am dus am licitat, 7.000 de lei a fost, dar e locul foarte mic. Nu ai unde.

Trebuie să te chinui sa parchezi, să te uiti să nu fie cineva acolo si domnul primar nu face nimic”, a declarat o locuitoare din Sectorul 3, citată de observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: București loc de parcare
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close