Antena 3 CNN Actualitate Magnatul dat în urmărire națională și-a schimbat înfățișarea cu operații, dar poliția folosește o fotografie mai veche pentru a-l găsi | Cum arată acum

Magnatul dat în urmărire națională și-a schimbat înfățișarea cu operații, dar poliția folosește o fotografie mai veche pentru a-l găsi | Cum arată acum

Ioan Neculaie, milionarul care a fugit după condamnare și este dat acum în urmărire generală, apare pe site-ul poliției cu o poză veche, însă el arată diferit, după mai multe operații estetice.

Magnatul dat în urmărire națională și-a schimbat înfățișarea cu operații, dar poliția folosește o fotografie mai veche pentru a-l găsi | Cum arată acum
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Georgescu    |    23 Ian 2022   •   13:27

Poza folosită pe site-ul Poliției Române la categoria urmăriți general nu este relevantă în prezent. Ioan Neculaie are o cu totul altă înfățișare după numeroasele intervenții estetice. 

Semnalmentele ce reies din fotografiile după care este căutat nu sunt aceleași cu cele pe care le are în prezent. Chipul este cu mult mai întinerit, fața alungită, iar forma ochilor și a bărbiei sunt schimbate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fostul patron al FC Brașov a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel la o pedeapsă cu executare de doi ani și două luni pentru nerespectare regimului armelor și munițiilor. Niculae a fost acuzat de procurori că a tras cu arma în roțile propriei mașini în 2017, supărat că făcuse pană înaintea unei partide de vânătoare.

Potrivit unor martori, Ion Neculaie a fost văzut pe 21 ianuarie la orele amiezii la volanul mașinii sale în municipiul Codlea, De atunci, nu se mai știe nimic de el.

×
Subiecte în articol: Ioan Neculaie urmarire milionar
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close