Antena 3 Actualitate Marcel Ciolacu, donaţie pentru copiii fără posibilități din Capitală: "Scoateți cardurile, prieteni"

Marcel Ciolacu, donaţie pentru copiii fără posibilități din Capitală: "Scoateți cardurile, prieteni"

de Georgiana Adam    |    20 Iun 2021   •   11:56
Marcel Ciolacu, donaţie pentru copiii fără posibilități din Capitală: "Scoateți cardurile, prieteni"
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a donat 1.000 de lei pentru o organizație neguvernamentală din București, care are grijă de copiii fără posibilități, și i-a provocat pe Sorin Grindeanu și pe Alexandru Rafila să îi urmeze gestul: "Scoateți cardurile, prieteni”, a spus Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a donat 1.000 de lei pentru o organizație neguvernamentală din București, care are grijă de copiii fără posibilități, și i-a provocat pe Sorin Grindeanu și pe Alexandru Rafila să îi urmeze gestul: „Scoateți cardurile, prieteni”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a scris, pe Facebook, că a donat, pentru organizația neguvernamentală Carusel, 1.000 de lei.

„Printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilități din București. Acest proiect va ajuta copiii aflați în situații de abandon școlar, marginalizare și excludere socială, prin oferirea de servicii educaționale, dar și prin accesul la servicii socio-medicale și programe pentru o alimentație sănătoasă”, a scris Ciolacu, duminică, pe Facebook, unde a postat și dovada donației de 1.000 de lei.

Ciolacu i-a provocat pe Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila să se alăture campaniei: „Scoateți cardurile, prieteni!”, a spus Marcel Ciolacu.

Am donat pentru CARUSEL, organizația neguvernamentală care, printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară...

Posted by Marcel Ciolacu on Sunday, 20 June 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close