Antena 3 CNN Actualitate Mărturia şocantă a mamei femeii ucisă în plină stradă: Era un individ violent

Mărturia şocantă a mamei femeii ucisă în plină stradă: Era un individ violent

Mărturia şocantă a mamei femeii ucisă în plină stradă: Era un individ violent
Sursa foto: Foto: nationalgeographic.com
03 Iun 2012   •   14:50

O femeie a fost ucisă în plină stradă în judeţul Sibiu. Crima a avut loc în urma unui scandal cu concubinul său. Criminalul a încercat să se sinucidă după faptă.

Potrivit anchetatorilor, cei doi, Maria Stanciu, de 29 de ani, şi Iacob Nicolae Sau, de 42 de ani, din Răşinari, judeţul Sibiu, aveau o relaţie de mai bine de patru ani, însă femeia nu a mai dorit să continue această relaţie, astfel că, în urmă cu o lună, s-a despărţit de bărbat, a declarat procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Boţoc

Maria Stanciu, mama victimei, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că fiica sa a fost la poliţie de mai multe ori în timpul relaţiei, dar că poliţia nu a intervenit niciodată şi că de fiecare dată când apăreau certuri, fiica sa venea acasă.

"Da, era un individ violent. Să vă spun drept, mie îmi era frică să stau cu el în casă", a declarat femeia.

Întrebată ce urmează să se întâmple acum cu copilul, femeia a spus că acesta va fi dus la alte rude şi că îl va creşte. "Nu am ce face, îl cresc eu."



Sora femeii moarte a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că mergeau la muncă împreună şi că bărbatul s-a ascuns şi le-a aşteptat: "A ieşit în faţa noastră. A întrebat-o dacă vrea să se întoarcă acasă, ea a spus nu, i-a dat un pumn în burtă, eu m-am ascuns ca să nu mă lovească şi pe mine, până m-am ridict i-a tăiat gâtul."

"Nu era nimeni în jur, am strigat după ajutor şi nu a sărit nimeni, că nu era nimeni. Ambulanţa a venit în vreo 20 de minute, când au ajuns medicii au spus că nu au cum să o ajute, pentru că trecuse prea mult timp", a declarat femeia.


×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close