Antena 3 CNN Actualitate ”A început o ploaie de pumni”. Mărturia unui bărbat bătut cu bestialitate de un individ, într-o parcare din Sectorul 1 din Bucureşti

”A început o ploaie de pumni”. Mărturia unui bărbat bătut cu bestialitate de un individ, într-o parcare din Sectorul 1 din Bucureşti

Avem mărturia şocantă a uneia dintre victimele atacatorului care a terorizat oamenii din Sectorul 1 al Bucureștiului. Bărbatul povestește cum individul violent l-a lovit cu pumnii într-o parcare, apoi i-a distrus mai multe bunuri.

de Delia Bulgaru    |    13 Ian 2024   •   14:09

Un bărbat povestește îngrozit cum s-a trezit cu o ploaie de pumni în cap din partea unui necunoscut. A solicitat ajutorul forțelor de ordine, iar apoi a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a ajuns și la secție pentru a da declarații, împreună cu agresorul, la Secția 5, unde polițiștii au deschis și un dosar penal pentru infracțiunile de distrugere și alte violențe.

Agresorul a fost dus la un spital de psihiatrie, pentru că medicii legiști trebuie să stabilească dacă a avut discernământ.

”A început o ploaie de pumni”

”Brusc, m-am trezit cu un pumn în parbriz.  Nu am apucat să întreb "Domnule, eu nu v-am făcut nimic rău, de ce aţi lovit?", că a început o ploaie de pumni, de picioare. Mi-au fost zburaţi ochelarii de la ochi. Au fost practic două reprize.

După ce s-a terminat prima parte să spun aşa, am reuşit să scot telefonul şi să sun la 112. Când a observat că sun, a reînceput mult mai violent şi la un moment dat a scos un obiect gri.

E o persoană pe care nu am văzut-o niciodată în viaţă. Îl rugam "Te rog, lasă-mă, te rog, lasă-mă!" şi am reuşit să fug, iar el s-a urcat în maşină”, a mărturisit victima.

”A spus că s-a enervat că era de o anumită culoare maşina”

A început să distrugă documentele de bord, ce aveam acolo. În disperare de cauză am oprit o maşină. Era o maşină a unui curier. Practic mi-a salvat viaţa, că a discutat cu domnul din maşină.

Am avut noroc că a apărut poliţia şi la vederea poliţiei a coborât din maşină ca şi când nu s-ar fi întâmplat şi a spus că s-a enervat că era de o anumită culoare maşina şi pe mine m-a bătut că aşa a dorit”, a mai spus victima.

×
Subiecte în articol: bărbat bătut Sector 1 București parcare
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close