Antena 3 CNN Actualitate Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

23 Mai 2016   •   08:25

Un detaliu care alimentează dispariţia suspectă a lui Dan Condrea este faptul că maşina a fost ridicată în timp record de poliţiştii sosiţi la locul accidentului. Mai mult decât atât, echipele de filmare nu au fost lăsate să se apropie de perimetru nici după ce s-au încheiat cercetarile, așa cum se întâmplă în mod normal în cazul unui accident.

Poliţiştii primeau ordine prin staţie să nu lase niciun reporter să se apropie de mașina distrusă fiind anunțați că urmează să vină reprezentanții Ministerului de Interne.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov.

Patronul Hexi Pharma se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Guvernul anunță noi ajutoare
x close