Antena 3 CNN Actualitate Media Alex Nedea (În premieră), nominalizat la categoria TV & VIDEO la Superscrieri 2016. Află cum poți vota

Alex Nedea (În premieră), nominalizat la categoria TV & VIDEO la Superscrieri 2016. Află cum poți vota

Alex Nedea (În premieră), nominalizat la categoria TV & VIDEO la Superscrieri 2016. Află cum poți vota
28 Oct 2016   •   15:29

Alex Nedea, reporterul care a realizat materialul Dom, Dom să-nălțăm pentru emisiunea „În premieră” de la Antena 3, a fost nominalizat la Superscrieri 2016, la categoria TV & Video jurnalism.

Pentru prima dată, cititorii pot vota materialul lor preferat din cele 27 nominalizate, iar autorul câștigător va primi un premiu special în valoare de 500 de euro. Superscrierea Cititorilor este posibilă datorită vânzărilor cărții „Superscrieri – drumul generației noastre” din ultimul an, deci putem spune că este un premiu finanțat și oferit de cititorii cărții. Poți vota completând acest chestionar online, până pe 9 noiembrie.

Autorul celui mai apreciat material va câștiga un premiu special – Superscrierea Cititorilor –  de 500 de euro, pe care îi oferim din vânzarea cărții „Superscrieri – drumul generației noastre”, deci tot de la cititori. Puteți vota completând un chestionar online, până pe 9 noiembrie:

Votează aici Superscrierea preferată dintre cele 27 de materiale nominalizate.

Câștigătorii finali vor fi anunțați pe 16 noiembrie, în cadrul Galei de Premiere, la Teatrul Odeon, informează ffff.ro.

 

×
Subiecte în articol: In premiera
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close