Antena 3 CNN Actualitate Media Amalia Enache, speriată de ANAF cu o somație de blocare a conturilor. ”Bat drumul până la instituție, să nu rămân fără bani de scutece...”

Amalia Enache, speriată de ANAF cu o somație de blocare a conturilor. ”Bat drumul până la instituție, să nu rămân fără bani de scutece...”

Amalia Enache, speriată de ANAF cu o somație de blocare a conturilor. ”Bat drumul până la instituție, să nu rămân fără bani de scutece...”
Sursa foto: Foto: Amalia Enache/Facebook
14 Sep 2016   •   23:42

Amalia Enache a postat pe Facebook un mesaj în care povestește cum o somație venită de la ANAF, care amenința că îi blochează conturile, a pus-o pe drumuri pentru că o instanță a decis ca ea să plătească cheltuielile de judecată într-un proces în care avea calitatea de păgubit.

”Primesc somație de la ANAF ca îmi blochează conturile dacă nu plătesc 100 de ron despre care habar nu aveam ce reprezinta, ma stiu cu taxele la zi. Încerc sa plătesc online, nu se poate. Super! Cu copil de o luna și cu niciun timp de pierdut, bat drumul pana la instituție, sa nu rămân fără bani de scutece, dacă sunt puși pe popriri. Acolo, aflu ca banii sunt niste cheltuieli judiciare. Eu nu ma știam cu niciun proces pe lumea asta!

Povestea e asa: în urma cu niște ani, niște hoți mi-au furat scuterul. Frustrare, drumuri la politie, declaratii. Politia i-a prins într-un timp record, dăduseră mai multe spargeri; au făcut și închisoare răufăcătorii.
Rand pe rand, avocatul, unchiul, matusa, alte rude ma sunau și iar ma sunau să-mi retrag pretențiile pentru pagube. Bine, zic, deși mi-au făcut rău, sa acționez creștinește, cu iertare. Alt drum, alt timp pierdut, totul se face la notar.

Aflu azi ca pentru ca n-am vrut despăgubiri, se cheamă ca ne-am împăcat și instanta a decis ca EU sa plătesc cheltuielile cu judecata. Despre care am aflat asa, cu sperietura ca îmi blochează ANAF conturile. Deci, s-a făcut dreptate!”, a scris Amalia Enache pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: ANAF
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close