Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 1, lider în audienţe. Ediţia specială de Crăciun a emisiunii „Next Star" a bătut finala „Vocea României"

Antena 1, lider în audienţe. Ediţia specială de Crăciun a emisiunii „Next Star" a bătut finala „Vocea României"

Antena 1, lider în audienţe. Ediţia specială de Crăciun a emisiunii „Next Star" a bătut finala „Vocea României"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Dec 2013   •   18:22

Ediţia specială de Crăciun a emisiunii „Next Star" de la Antena 1 a bătut finala „Vocea României". Aseară, telespectatorii au preferat să urmărească show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru. Muzica bună, surprizele şi talentul celor mici au ridicat emisiunea „Next Star" pe prima poziţie în clasamentul audienţelor pe segmentele urban şi naţional.

În a doua seară de Crăciun, emisiunea prezentată de Dan Negru a fost urmărită, în medie, de peste un milion de telespectatori şi a înregistrat un rating de 10% şi 20% cota de piaţă la nivelul targetului all urban, arată datele Kantar Media. Asta în timp ce finala „Vocea României" difuzată de postul concurent a obţinut un rating mai mic cu un punct.

Emisiunea prezentată de Dan Negru a atras în faţa televizoarelor, în medie, peste 1.800.000 de români.

Minutul de aur a fost atins în momentul în care copiii din Glodeanu au venit în platoul emisiunii împreună cu preotul care are grijă de ei. La ora 22.20, „Next Star" a adus în faţa micilor ecrane peste 2.500.000 de telespectatori.

Alături de cei mici, în platoul emisiunii au venit antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Gâdea împreună cu fiica sa, dar şi Andreea Răducan.

×
Subiecte în articol: next star Antena 1 Vocea Romaniei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close