Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri într-o zi vitală pentru sistemul medical de urgenţă din România

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri într-o zi vitală pentru sistemul medical de urgenţă din România

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri într-o zi vitală pentru sistemul medical de urgenţă din România
11 Ian 2012   •   14:11

Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri într-o zi vitală pentru sistemul medical de urgenţă din România. Românii s-au informat de la Antena 3 pentru a afla toate dedesubturile disputei dintre Traian Băsescu şi Raed Arafat, motivele demisiei întemeietorului SMURD din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, precum şi implicaţiile noii legi a sănătăţii .

Conform Kantar Media, Antena 3 s-a situat pe locul 1 în clasamentul televiziunilor de ştiri cu o medie de 9.5% share la nivelul întregii zile şi 9.6% în prime time, la mare distanţă de toate celelalte posturi informative. În clasamentul general, Antena 3 a ocupat poziţia a treia, imediat în urma principalelor canale tv generaliste, Pro TV şi Antena 1.



Ediţia specială Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, la care au participat în calitate de invitaţi Raed Arafat, Cristian Tudor Popescu, în direct de la Paris doctorul Adrian Lobonţiu, Prof. Univ. Liviu Voinea, doctorul Nicolae Bacalbaşa, Oana Stancu, Val Valcu şi Mugur Ciuvica, a atras un număr foarte important de telespectatori pentru o televiziune de nişă. Cu o medie de 7% rating şi 14% cotă de piaţă, producţia Antenei 3 a fost lider detaşat pe zona de ştiri şi a doua opţiune de pe piaţă, după Pro TV, în timp ce Realitatea TV s-a clasat pe locul 8 cu 1.5% rating şi 3% cotă de piaţă.



Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22:38, când Antena 3 a atins 9.4% rating şi 19.8% market share şi s-a impus ca lider de piaţă cu emisiunea realizată de Mihai Gâdea.



Cifrele de audienţă înregistrate de Antena 3 reconfirmă televiziunea de ştiri ca principala opţiune informativă a românilor la evenimentele importante.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close