Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România în timpul zilei, în luna februarie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România în timpul zilei, în luna februarie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România în timpul zilei, în luna februarie
01 Mar 2012   •   14:57

Românii au preferat Antena 3 pentru a se informa cu privire la cele mai importante evenimente ale lunii: demisia lui Emil Boc, numirea lui M.R. Ungureanu în funcţia de premier şi instalarea noului Guvern, efectele ninsorilor abundente şi modul în care autorităţile au gestionat codul portocaliu, precum şi situaţia critică prin care trec bolnavii de cancer din România.

Kantar Media anunţă că Antena 3 a ocupat locul întâi în clasamentul tuturor televiziunilor din România în luna februarie, în intervalul orar  10-16 (day time), cu o medie de 11% cotă de piaţă la nivelul publicului din mediul urban în vârstă de peste 18 ani.



În ceea ce priveşte topul televiziunilor de ştiri, Antena 3 s-a impus ca lider absolut, distantându-se confortabil de concurenţă cu o medie de 9% cotă de piaţă pe întreaga zi.



Antena 3 ocupă aceeaşi primă poziţie în clasament la nivelul întregii zile şi pe targeturile Urban All şi Urban 15-54, cu 8.3%, respectiv 6.4% cotă de piaţă.

Topul nu suferă modificări nici în prime time, când Antena 3 înregistrează o medie de 7.8% share şi un rating triplu faţă de următorul clasat, pe targetul 18 + Urban.



Cu o medie a cotei de piaţă de 7.2% şi 5.2%, Antena 3 se menţie pe locul 1 şi pe targeturile Urban All şi Urban 15-54.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close