Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România în ziua demiterii guvernului Ungureanu

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România în ziua demiterii guvernului Ungureanu

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România în ziua demiterii guvernului Ungureanu
28 Apr 2012   •   12:42

Antena 3 a confirmat încă o dată că este prima opţiune de informare a publicului când au loc evenimente importante. Conform Kantar Media, postul de nişă a fost lider de piaţă incontestabil  în intervalul orar 10-16, cand a fost votată moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ungureanu.

Sabina Iosub şi Niels Schnecker au fost trimişii speciali Antena 3 la Palatul Parlamentului, de unde au relatat în direct şi au comentat desfăşurarea votului.

Cu o medie de 15.9% cota de piaţă la nivelul publicului din mediul urban de peste 18 ani, Antena 3 s-a impus nu numai ca cea mai urmarită televiziune de ştiri, dar şi ca cel mai vizionat post TV din România, fiind urmată în clasament de Antena 1 , Realitatea TV, Pro TV şi B1.



Televiziunea de nişă a fost lider de audienţă şi pe targetul "all urban" cu o medie de 14.7% cotă de piaţă,



dar şi la nivel naţional cu o medie de 13.2% share, depăşind astfel toate celelalte posturi TV.



Minutul de aur a fost atins la ora 20:19, când 542.000 de telespectatori urmăreau emisiunea "La Ordinea Zilei" cu Dana Grecu si Radu Tudor, iar Antena 3 înregistra o cotă de piaţă de 15.2%.

Copyright ARMADATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close