Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune din Romania în ziua „intervenţiei” preşedintelui

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din Romania în ziua „intervenţiei” preşedintelui

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din Romania în ziua „intervenţiei” preşedintelui
26 Ian 2012   •   12:51

Ziua de miercuri, 25 ianuarie, a fost marcata de doua evenimente politice importante pentru România: Curtea Constituţională a anunţat comasarea alegerilor ca fiind neconstituţională, iar preşedintele Traian Băsescu a adresat românilor primul mesaj de la începerea protestelor.

Conform Kantar Media, publicul telespectator a ales sa urmareasca aceste evenimente la Antena3. Astfel, postul de nisa a fost cel mai urmărita televiziune din România la nivelul intregii zile, pe targetul 18+ urban. Antena 3 a înregistrat o medie de 14,4% cotă de piaţă, ocupând locul 1 în topul tuturor televiziunilor din România şi detaşându-se considerabil faţă de principalul său competitor.



Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 19:00, când nu mai puţin de 1.041.000 de telespectatori urmăreau La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, iar Antena 3 obţinea 11.3% rating şi 23.3% share.



Emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, s-a impus ca lider de piaţă pe intervalul sau orar, înregistrând o medie de 14,1% cotă de piaţă şi 6,5% rating, devansand astfel productiile difuzate de toate celelalte posturi tv din Romania.



Si emisiunea lui Mircea Badea a ocupat prima poziţie în clasament, atingand in intervalul orar 23.30 – 00.23 12,9% share şi 3,7% rating.

Din cauza condiţiile meteorologice nefavorabile, datele de audienţă pentru 25 ianuarie 2012 sunt incomplete, analiza fiind facuta pe 1192 de case din 1200.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close