Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu
25 Apr 2012   •   11:01

Income Magazine este noua emisiune de business marca Antena 3, realizată de Sorin Barariu, ce va fi difuzată în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 13.00 - 14.00.

Income Magazine cu Sorin Barariu face parte din platforma de jurnalism economic, „income magazine”, al cărei coordonator este Adrian Ursu, ce include o revistă săptămânală, emisiuni TV şi radio, un portal web şi o linie de evenimente. Primul eveniment de acest gen, forumul „Business Innovator” pe tema inovaţiei în afaceri, are loc astăzi, invitat special fiind premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Emisiunea este realizată într-un format dinamic, flexibil, cu o tematică relevantă, care să constituie un instrument competent în încercarea de înţelegere a proceselor economice, a semnificaţiilor şi consecinţelor acestora. Se vor dezbate idei de afaceri, strategii, trenduri şi vor fi realizate analize sectoriale şi interviuri de actualitate cu antreprenori şi manageri de succes.

„M-am alăturat proiectului Income pentru că am fost entuziasmat de ideea unui proiect integrat de business, care să ofere informaţii relevante pe orice mediu - print, online, TV şi radio. Cred că Income va deveni rapid un ghid pentru deciziile financiare ale românilor, fie de afaceri, fie de petrecere a timpului liber”, a declarat Sorin Barariu, realizatorul emisiunii.

Sorin Barariu are o experienţă de peste 11 ani în presa economică, acumulată atât în presa scrisă, cât şi într-o televiziune de acelaşi profil.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


×
Subiecte în articol: Income Magazine
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close