x close

Antena Group şi Antena 3 nu au nicio datorie neachitată statului român

09 Sep 2015   •   17:15
Antena Group şi Antena 3 nu au nicio datorie neachitată statului român
Trustul Intact neagă vehement informaţiile false privind televiziunile Grupului, apărute pe un site al lui Răzvan Corneţeanu. Intact Media Group precizează că Antena Group şi Antena 3 nu au nicio datorie neachitată statului român.

"Domnule Corneţeanu,

Site-ul pe care îl deţineţi a publicat ieri un articol privind datoriile pe care le au la bugetul de stat televiziunile din România. Dorim să precizăm foarte clar că Antena Group şi Antena 3 nu au nicio datorie neachitată statului român, în termenii legali, prevăzuţi de Ministerul Finanţelor.

Considerăm că prezentarea acestor informaţii eronate este în măsură să dezinformeze şi să afecteze imaginea grupului nostru.

Intact Media Group, prin entităţile pe care le deţine, este cel mai mare contributor din piaţă media la bugetul de stat. Valoarea taxelor plătite de grup în ultimii zece ani se ridică la 326 milioane de euro, dintre care 21 milioane de euro numai în 2014.

Vă solicităm să nu mai folosiţi numele televiziunilor Grupului Intact în aceste evidente exerciţii de manipulare şi să informaţi corect publicul care va citeşte. Solicităm totodată rectificarea informaţiilor neadevărate şi publicarea informaţiei corecte, anume că Antena Group şi Antena 3 nu au datorii neachitate către statul român."

Departament Comunicare Intact Media Group
 

Citeşte mai multe despre:

Antena Group Antena 3
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati