Antena 3 CNN Actualitate Media Antena Play, o nouă identitate – bold, îndrăzneț, live

Antena Play, o nouă identitate – bold, îndrăzneț, live

Antena Play, o nouă identitate – bold, îndrăzneț, live
22 Noi 2016   •   12:15

AntenaPlay are o nouă identitate ce marchează transformarea prin care platforma video a grupului Intact a trecut în ultimii trei ani de la lansare. AntenaPlay a intrat într-o nouă etapă, în care accentul cade pe diversificarea conținutului și a modului de consum.

Noul univers al brandului AntenaPlay este centrat pe o identitate vizuală proaspătă, cu o paletă de culori vibrantă, care poziționează brandul pe un teritoriu young. Odată cu diversificarea modului de consum al conținutului video și introducerea canalelor speciale Comedy Play și Cook&Play în 2016, AntenaPlay a înregistrat o creștere a segmentului de public tânăr. Acesta petrece în medie un timp de 1.5 ore pe cele mai populare canale speciale. 

AntenaPlay a fost gândită din start pe trei verticale importante: live, canale speciale și show-uri on-demand. Noua etapă aduce utilizatorilor mai mult conținut, mai multe canale speciale, mai mulți pixeli si o experiență mai complexă pe mobile prin redesignul complet al aplicației iOS. Din 28 noiembrie, cele cinci canale TV ale grupului Intact vor fi în format HD și online.

"Noul logo reflectă poziționarea fresh a strategiei noastre. Bold, îndrăzneț, live. Consumul de conținut video impune noi abordări, publicul vrea totul, acum. Așadar, pentru a rămâne liderul local al experienței în video streaming ne-am focusat în egală măsură pe ambele direcții: instant și relevant”, declară Andrei Popa, Head of User Experience Development.

Peste 1 milion de conturi organice, 4.200.000 de vizualizări în 2015, doar pentru show-uri on demand și peste 100.000 de ore de conținut fac din AntenaPlay cea mai puternică platformă de video românesc. AntenaPlay își mărește și mai mult oferta cu fiecare now show TV. Zeci de ore de conținut sunt urcate pe platformă în fiecare zi.

În acest moment putem spune că Antena TV Group este unul dintre cei mai importanți playeri din .ro și numărul 1 din punct de vedere al conținutului video. Nu s-a construit nimic peste noapte, ci prin multă muncă, susținută de o echipă cu caracter, în cei patru ani de când Antena Group a hotărât să aibă propriul department digital!”, a spus Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group.

Cu o interfață prietenoasă și un conținut variat, platforma video a grupului integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, opt canale exclusive printre care Comedy Play, Cook&Play și Mireasă pentru fiul meu. AntenaPlay este disponibilă pe bază de abonament și poate fi accesată non-stop de pe smartphone, tabletă, desktop și Smart TV. 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close