Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Când era şmecher, Flutur scria "Bucovina" cu oi pe dealuri. Acum va scrie ”bat-o vina”

Badea: Când era şmecher, Flutur scria "Bucovina" cu oi pe dealuri. Acum va scrie ”bat-o vina”

Badea: Când era şmecher, Flutur scria "Bucovina" cu oi pe dealuri. Acum va scrie ”bat-o vina”
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    12 Iun 2012   •   00:02

Gheorghe Flutur va ajunge acum să scrie cu oi pe dealuri ”bat-o vina”, și nu ”Bucovina”, după ce a pierdut alegerile la șefia CJ Suceava, a comentat Mircea Badea, luni seară, la emisiunea În gura presei.

”Am înțeles că și Flutur a pierdut alegerile. El acum ce mai scrie cu oi pe dealuri? Când era șmecher scria Bucovina, acum cred că va scrie , că, știți, trebuie să fie cineva de vină”, a spus Mircea Badea, în ediția de luni seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Gheorghe Flutur, unul dintre ”greii” PDL, a rămas în mintea oamenilor după ce a scris cu oi ”Bucovina” pe dealurile din Frasin.

Flutur, lider al PDL, a pierdut, la alegerile din 10 iunie, şefia Consiliului Judeţean Suceava. Este pentru prima dată când pierde alegerile pentru funcţia pentru care candidează, după ce în 2000 şi în 2004 a câştigat un loc de senator, candidând din partea PNL, iar în 2008 a fost ales preşedinte al CJ din partea PDL.



×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close